Over Fruitmoment

Fruitmoment is...

Fruitmoment is een initiatief van Vitamine & Zo, leverancier van werkfruit. Al meer dan 10 jaar is Vitamine & Zo actief bezig om de werkplek in Nederland een stuk gezonder te maken. Met Fruitmoment neemt Vitamine & Zo de volgende stap naar een bewuster en gezonder Nederland.

Persoonlijk

Fruitmoment gaat verder dan het leveren van een krat met fruit. Bij Fruitmoment staat verrassen centraal. Bij al onze producten zit een kaart met persoonlijke tekst. Hierdoor tover je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Het is voor ieder moment mogelijk om een Fruitmoment cadeau te doen.

Gezond

In een tijd waar gezondheid centraal staat wordt een taart of een andere ongezonde snack niet meer door iedereen gewaardeerd. Fruit is een mooi alternatief als gezonde snack. Juist omdat fruit ook heel zoet kan zijn, zonder dat dit de negatieve aspecten van snoep bevat. Doordat onze producten veel verschillende soorten fruit bevat raak je niet snel uitgekeken op onze gezonde snacks.

Betrouwbaar

Door onze jarenlange ervaring met fruit kennen wij ons product door en door. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dat zie je aan ons fruit. Doordat wij alles in eigen huis hebben, van controleren tot inpakken, kunnen wij dit ook garanderen. Mocht het zo zijn dat het toch een keer fout gaat, dan lossen wij dat voor je op!

Fruitmoment is onderdeel van Vitamine & Zo B.V.
KVK-nummer: 08063183
BTW-nummer: 807579944B01
IBAN Fruitmoment: NL87 RABO 0123 5340 03

Waarom Fruitmoment?

Ons Fruit

Top