Fruitmoment is...

Of je nu collega’s wilt feliciteren, successen wilt belonen, relaties wilt bedanken of een pechvogel sterkte wilt wensen: zeg het met fruit! Fruitmoment is een initiatief van FRUIT OP JE WERK, leverancier van werkfruit. Al meer dan 10 jaar is FRUIT OP JE WERK actief bezig om iedere werkplek in Nederland gezonder en leuker te maken. Als klant van FRUIT OP JE WERK heb je exclusief toegang tot de Fruitmoment webshop, waar je naast regulier werkfruit, nu dus ook éénmalige bestellingen kunt plaatsen.

Persoonlijk

Fruitmoment gaat verder dan het leveren van een fruitbox. Bij Fruitmoment staat verrassen centraal. Bij al onze fruitboxen zit een kaartje met een persoonlijke tekst vanuit degene die het verstuurd, waarmee gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger getoverd wordt. Daarnaast kun je per fruitbox kiezen voor een gewenste afleverdatum en -adres. 

Gezond

In een tijd waar gezondheid centraal staat wordt een taart of een andere ongezonde snack niet meer door iedereen gewaardeerd. Fruit is leuk om te geven: het is kleurrijk, lekker en bovenal gun je de ontvanger hiermee een portie gezondheid! 

Betrouwbaar

Door onze jarenlange ervaring met fruit kennen wij ons product door en door. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dat zie je aan ons fruit. Doordat wij alles in eigen huis hebben, van controleren tot inpakken, kunnen wij dit garanderen. Fruit blijft echter een natuurproduct. Mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn, dan treed onze 100%-versheidsgarantie in werking en lossen wij dit naar jouw wensen op.